AKTUALITÁSOK.

ÚJ MINI 3 AJTÓS COOPER

MOST 5 490 000 FT-TÓL.*

Az új 3 ajtós MINI nemcsak a városi nyarat pezsdíti fel még agilisabb, merészebb és lelkesítőbb dizájnjával, hanem most ragyogó indulóárával a te mindennapjaidat is. 
Kanyarodj rá a nyárra és élvezd ki minden percét egy új MINI-vel!

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

MOST 10.990.000 FT-TÓL.

Számos extra-felszereltséggel: automata váltó, All4 összkerékmeghajtás, automata klíma, navigáció, ülésfűtés, tolatóradar és tempomat.

A MINI WALLIS MOTOR PEST KÉSZLETBÖRZÉJE.

SZÍNPOMPÁS AJÁNLATOK.

Az új 5 ajtós MINI Cooper ikonikus stílusával, pörgős, 136 lóerős motorjával és még tágasabb utasterével a város igazi színfoltja, amely a te mindennapjaidat is képes megszínesíteni. A MINI Wallis Motor Pestnél pedig most különleges kedvezménnyel válogathatsz készletajánlatainkból. Ráadásul a MINI Wallis Motor Pest készletbörzéjén valamennyi, az ajánlatba bevont 5 ajtós MINI Cooper most 9 028 100 Ft helyett 6 950 000 Ft-ért lehet a tiéd.

ÚJ MINIT KERESEL?

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL

ÚJ MINI AUTÓK.

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL.

Tedd a MINI-t életed részévé, aztán vidd el egy körre. Fedezd fel vele annak a városnak a titkos zugait, amelyben élsz.

Teasers

MINI Most

Új MINI modellek a készlet erejéig most jelentős kedvezménnyel.

MINI MOST!

Kedvező árú, rövid időn belül ávehető, stílusos MINI modellek között villámgyorsan megtalálhatod álmaid MINI-jét. Kibővített listánkban pedig mostantól a MINI Most készletautók mellett elkülönítve találod meg az igazolt eredetű használt MINI-ket is, így a választás még egyszerűbb, mint valaha.

Teasers

Új MINI.

MINI (F57 / F56 / F55 / F54 / F60)

Alkosd meg saját MINIdet.

MINI KONFIGURÁTOR.

Pontos elképzelésed van arról, ahogyan az új MINIdnek ki kell néznie? Hozd létre személyre szabott MINIdet a Konfigurátorban. Rendelkezésedre állunk, ha további tanácsadásra van szükséged.

MINI család, MINI Cooper S (F55) - MINI Cooper S kabrió (F57) - MINI Cooper S (F56) - MINI Cooper S Clubman (F54) - MINI Cooper S Countryman ALL4 (F60)

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ AUTÓT.

SEGÍTSÉG VÁLASZTÁSHOZ.

Nem tudod eldönteni, hogy melyik MINIt válaszd? Megkereshetjük, hogy melyik a szükségleteidnek és tetszésednek megfelelő MINI a számodra.

TELEFON
E-mail cím cím
+36 20 333 4303
wmp@wallismotor.hu
Hungária körút 95
1143 Budapest