AKTUALITÁSOK.

3 ajtós MINI

3 ajtós MINI

Most 6 340 000 Ft-tól

Az eredeti, lázadó ikon, a legendás 3 ajtós MINI már több mint 60 éve néz szembe a megszokással. Dinamikus sziluettje és jellegzetes elliptikus fényszórói vonzzák a tekinteteket, kompakt méretei pedig tökéletes társsá teszik a szűk városi utcákban. Emellett számos innovatív technológiával és praktikus részlettel is felszerelt. Az okos Connected infotainment rendszer a 8,8" méretű érintőképernyővel és az applikációk integrációjával az alapfelszereltség része. Az izgalmas új felszereltségi szintek, színek és személyre szabható opciók segítségével pedig MINI-det igazán saját egyéniségednek megfelelően alakíthatod ki.

5 ajtós MINI

5 ajtós MINI

Most 6 540 000 Ft-tól

Minden a MINI maximalizálásáról szól. Az utasok és poggyászok számára kínált még több hellyel a megbízható 5 ajtós MINI-ben mindenből még többet élvezhetsz. Az agilis teljesítmény és kezelhetőség, ami a MINI védjegye, természetesen megmaradt. Alacsony súlypontja és kompakt méretei tökéletessé teszik a keskeny utcák és szűk parkolóhelyek legyőzésére. Az egyedivé tételére szolgáló opciókkal pedig igazán sajátoddá teheted. Egy egyéniség a maximális vezetési élvezet jegyében. Minden, amit imádsz a MINI-ben, és még sokkal több.

MINI Cabrio

MINI Cabrio

Most 8 580 000 FT-tól

A MINI Cabrio kifinomult, szabad szelleme a nyitott tetejű, szűretlen vezetési élmény esszenciája. Éld át egy kabrió élményét, amely kiemelkedő agilitást és technológiát kínál! A négy fő számára kényelmes ülések és a 3-az-1-ben elektromos mozgatású vászontető mindig a következő szellős kalandra hívogatnak. A TWIN Power Turbo motor pedig, amely 7 másodperc alatt gyorsít 100 km/órára, készen áll minden pillanat élvezetére.

MINI phev MINI phev

NEM CSAK VÁROSI LEGENDA.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID MOST 11 720 000 FORINTÉRT.

A MINI Navigációs rendszerrel, Parkolássegítő rendszerrel, LED-es fényszórókkal és további extrákkal felszerelt MINI Countryman SE ALL4
11 190 000 forintért érhető el 2021. március 31-ig. A részletekért érdeklődj márkakereskedésünkben!

MINImost MINImost

MINI COUNTRYMAN

MOST 8 990 000 FT-TÓL

MINI Countryman modellek egyedi, akár 3 000 000 Ft-os kedvezménnyel, készletről.

ÚJ MINIT KERESEL?

MINI family

ÚJ MINI AUTÓK.

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL.

Tedd a MINI-t életed részévé, aztán vidd el egy körre. Fedezd fel vele annak a városnak a titkos zugait, amelyben élsz.

Teasers

MINI Most MINI Most

Új MINI modellek a készlet erejéig most jelentős kedvezménnyel.

MINI MOST!

Kedvező árú, rövid időn belül ávehető, stílusos MINI modellek között villámgyorsan megtalálhatod álmaid MINI-jét. Kibővített listánkban pedig mostantól a MINI Most készletautók mellett elkülönítve találod meg az igazolt eredetű használt MINI-ket is, így a választás még egyszerűbb, mint valaha.

Teasers

Új MINI.

MINI (F57 / F56 / F55 / F54 / F60)

Alkosd meg saját MINIdet.

MINI KONFIGURÁTOR.

Pontos elképzelésed van arról, ahogyan az új MINIdnek ki kell néznie? Hozd létre személyre szabott MINIdet a Konfigurátorban. Rendelkezésedre állunk, ha további tanácsadásra van szükséged.

MINI család, MINI Cooper S (F55) - MINI Cooper S kabrió (F57) - MINI Cooper S (F56) - MINI Cooper S Clubman (F54) - MINI Cooper S Countryman ALL4 (F60)

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ AUTÓT.

SEGÍTSÉG VÁLASZTÁSHOZ.

Nem tudod eldönteni, hogy melyik MINIt válaszd? Megkereshetjük, hogy melyik a szükségleteidnek és tetszésednek megfelelő MINI a számodra.

TELEFON
E-mail cím cím
+36 20 333 4303
wmp@wallismotor.hu
Hungária körút 95
1143 Budapest