AKTUALITÁSOK.

5 ajtós színes

SZÍNPOMPÁS AJÁNLATOK.

A MINI WALLIS MOTOR PEST ŐSZI KÉSZLETBÖRZÉJE.

Az új 5 ajtós MINI Cooper ikonikus stílusával, pörgős, 136 lóerős motorjával és még tágasabb utasterével a város igazi színfoltja, amely a te mindennapjaidat is képest megszínesíteni. A MINI Wallis Motor Pestnél pedig most különleges kedvezménnyel válogathatsz készletajánlatainkból.

Plug-in hybrid

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

MOST 10.990.000 FT-TÓL.

Számos extra-felszereltséggel: automata váltó, All4 összkerékmeghajtás, automata klíma, navigáció, ülésfűtés, tolatóradar és tempomat.

Olyan, mint te.

SZABD TESTRE ÚJ MINI COUNTRYMAN-EDET 800 000 FT AJÁNDÉK EXTRÁVAL!

OLYAN, MINT TE.

Bármely új MINI Countryman rendelése esetén összesen 800 000 Ft (bruttó) értékben választhatsz ajándék felszereltséget, hogy MINI-d a lehető legjobban passzoljon hozzád. Klasszikus vagy modern? Város vagy vidék? Válogass ízlésed szerint!

ÚJ MINIT KERESEL?

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL

ÚJ MINI AUTÓK.

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL.

Tedd a MINI-t életed részévé, aztán vidd el egy körre. Fedezd fel vele annak a városnak a titkos zugait, amelyben élsz.

Teasers

Új MINI.

MINI család, MINI Cooper S (F55) - MINI Cooper S kabrió (F57) - MINI Cooper S (F56) - MINI Cooper S Clubman (F54) - MINI Cooper S Countryman ALL4 (F60)

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ AUTÓT.

SEGÍTSÉG VÁLASZTÁSHOZ.

Nem tudod eldönteni, hogy melyik MINIt válaszd? Megkereshetjük, hogy melyik a szükségleteidnek és tetszésednek megfelelő MINI a számodra.

TELEFON
E-mail cím cím
+36 20 333 4303
wmp@wallismotor.hu
Hungária körút 95
1143 Budapest